Agenda de premsa d’ALG a Fitur 2016

Any

2016

Client

Apple Leisure Group (Estats Units)

Serveis aplicats

Comunicació, Relacions Públiques

El projecte

Després de totes les tasques portades a terme durant l’any 2015 (presentació pública a FITUR, campanya de comunicació i relacions públiques i elaboració de bases de dades),el grup turístic nord-americà Apple Leisure Group torna a la fira per continuar divulgant la seva voluntat de cercar inversors espanyols amb els qui seguir fent créixer la seva branca hotelera AMResorts al Carib.

El repte

Durant l’anterior edició de FITUR,Apple Leisure Group va escollir la fira per presentar de manera pública la companyia als periodistes i inversors espanyols. En aquesta nova edició es modifica el plantejament per continuar amb la divulgació d’una manera molt més personalitzada. L’objectiu és aconseguir que els principals mitjans econòmics i turístics de referència que en l’anterior edició ja van conèixer la companyia tinguin ara l’oportunitat de parlar sobre ella i els seus plans de cerca d’inversors de manera més extensa i detallada amb un dels seus directius.

Les accions

  • Selecció d’una desena de mitjans de referència amb els quals ALG s’entrevistarà durant la fira.
  • Elaboració de l’argumentari que faci atractiva la proposta als mitjans.
  • Coordinació de les agendes de mitjans i responsables d’ALG.
  • Atenció i suport a periodistes i responsables d’ALG durant les trobades a FITUR.
  • Seguiment i control de les publicacions resultants de les entrevistes.

El resultat

Les repercussions d’aquesta acció apareixen al llarg del primer semestre del 2016. En total, es tracta de prop d’una quarantena d’articles publicats en mitjans com Expansión, El Confidencial, 02b.com, La Vanguardia, Agencia EFE i Europa Press, la suma dels quals en valor d’equivalència publicitària se situa prop dels 500.000 euros.

© aQa 2024. All Images Rights Reserved