ALG cerca inversors

Any

2014 – 2015

Client

Apple Leisure Group (Estats Units)

Serveis aplicats

Comunicació, Relacions Públiques

El projecte

Després de la presentació portada a terme durant FITUR, el grup turístic Apple Leisure Group, el principal grup turístic nord-americà amb presència al Carib, continua la divulgació de la seva cerca d’inversors interessats en cedir la gestió de nous hotels o d’infraestructures hoteleres ja existents a AMResorts, el braç especialitzat en gestió hotelera de la companyia, que busca incorporar noves places hoteleres per poder satisfer la demanda creixent de turistes als seus establiments.

El repte

AMResorts, el braç hoteler del grup d’integració vertical nord-americà Apple Leisure Group, s’ha convertit en un autèntic referent dels ressorts de luxe i all inclusive al Carib. Per poder satisfer les necessitats d’una demanda creixent, busca incorporar noves infraestructures a la seva cartera d’hotels. Per a fer-ho, s’ha fixat en el mercat espanyol.
En aquest marc, l’objectiu d’aquesta missió és fer arribar l’oportunitat que la companyia presenta als inversors espanyols d’una manera clara i atractiva a través de la publicació d’articles, reportatges i entrevistes en mitjans de comunicació de referència del sector econòmic i financer.

Les accions

  • Redacció i enviament de notes de premsa (6 comunicats en 3 mesos): l’objectiu és difondre la cerca d’inversors espanyols per part d’ALG i enfortir la imatge de marca.
  • Elaboració d’una base de dades de possibles inversors.
  • Presentació de la proposta d’ALG als potencials inversors.
  • Elaboració d’una base de dades d’hotels que poden ser interessants per a AMResorts
  • Seguiment i press-clipping dels articles resultants de l’acció comunicativa.

El resultat

Les publicacions en premsa resultat de les accions d’aquesta campanya sumen 675.000 euros d’equivalència publicitària, generant més d’un centenar d’articles en mitjans com CincoDías, Hosteltur i l’agència de notícies Europa Press.
Una base de dades actualitzada i fiable de126 inversors.
Una base de dades amb una cinquantena d’hotels interessants per a AMResorts.

© aQa 2024. All Images Rights Reserved