Alguns dels nostres clients...


Ens agradaria que també fóssiu aqui... ens contacteu?

Testimonis

Això diuen de nosaltres...

“Els diferents projectes encarregats a la consultora aQa han estat executats dins de les condicions i terminis acordats i sempre s’ha comptat amb una actitud positiva i permanent de millora de les prestacions en benefici dels treballs a desenvolupar. Col•laborar amb els equips professionals d’aQa ha estat una satisfacció professional pel rigor i la qualitat de les seves prestacions i un plaer personal pel tracte i seriositat dels seus tècnics.”

Agència Catalana de Turisme

Jordi Secall – Director de Màrqueting

“aQa Consulting és la responsable de relacions públiques per a Miami a França des del 2012. La seva passió i coneixement de Miami i la seva marca ha estat essencial per assolir l’èxit de la destinació al mercat francès. Es tracta d’una agència amb visió de futur i una aproximació moderna al màrqueting i les xarxes socials. El seu equip està compromès amb el servei al client i manté valuoses relacions amb mitjans clau del mercat.”

Greater Miami Convention & Visitors Bureau

Suzie Sponder – Directora de Relacions amb els mitjans, Europa

“Quan un dels nostres clients ens va demanar ajuda per realitzar una acció a Espanya, vam decidir buscar un partner local que ens pogués aportar el seu coneixement del mercat. Va ser un client d’aQa qui ens els va recomanar, i després de treballar colze a colze amb el seu equip, estem convençuts que l’elecció va ser l’idònia per entrar en aquest mercat amb la garantia i l’experiència de qui el coneix i el treballa amb èxit.”

RBB Communications

Maite Velez-Couto – “Vice President”

“Si una cosa caracteritza l’equip d’aQa és l’entusiasme amb que han abordat els diferents projectes en els quals hem tingut ocasió de col·laborar. Un equip jove, però molt professional que aporta una mirada rigorosa en la feina que desenvolupen.  Personalment, el tracte amb ells ha estat sempre molt  agradable i els treballs encarregats han estat realitzats correctament en temps i forma.”

Diputació de Barcelona

Xavier Font Urgell – Cap de l’Oficina Tècnica de Turisme

“Treballem amb aQa des de l’inici de 2015 i l’experiència és d’allò més positiva. El seu equip entregat, creatiu i compromès amb el client i la seva marca fan que la comunicació sigui fàcil i fluïda i el treball d’una alta qualitat. Per a nosaltres, aQa es un membre més de l’equip de Buena Ruta que s’esforça tant com nosaltres en aconseguir l’èxit de la nostra empresa.”

Buena Ruta – Viatges en autocaravana

Jordi Xicola – co-fundador i director

© aQa 2024. All Images Rights Reserved