Publireportatges de La Champagne – La Marne

Any

2015

Client

Agence de Développement Touristique(ADT) de La Marne (França)

Serveis aplicats

Comunicació

El projecte

Elaboració de dos publireportatges promocionals sobre la destinació de La Champagne – La Marne per a la revista Mundo Inédito de la Confederació Española d’Agències de Viatges.

El repte

Disseny, redacció i maquetació de dos publireportatges que resultin atractius al lector, buscant captar la seva atenció sobre La Champagne – La Marne en una publicació sobre destinacions turístiques on cal ser originals i creatius per destacar per sobre de la resta. Tenint en compte el perfil del lector de Mundo Inédito, el repte també ens obliga a trobar l’equilibri entre contingut evocatiu que atrapi l’atenció de l’agent de viatges i la informació pràctica que pugui utilitzar en el dia a dia de l’agència.

Les accions

  • Cerca i decisió dels eixos comunicatius.
  • Creació d’uns criteris d’imatge de marca que es relacionin entre les dues publicacions (i que es mantindran en publicacions futures).
  • Redacció dels publiredaccionals.
  • Disseny i maquetació dels publiredaccionals.

El resultat

La publicació dels dos articles a la revista Mundo Inédito (un d’ells a l’edició de FITUR 2016), que han servit per millorar el posicionament de la destinació entre els agents de viatges estatals així com per a incentivar la inscripció a les jornades tècniques de la Confederación Española de Agencias de Viajes que se celebraven a la destinació.

© aQa 2024. All Images Rights Reserved