Blog de Buena Ruta

Any

2015 – Actualitat

Client

Buena Ruta – Agència de viatges amb autocaravana

Serveis aplicats

Comunicació

El projecte

Gestió del blog de l’agència de viatges especialitzada en autocaravanes Buena Ruta.

El repte

Utilitzar el blog com una eina bàsica per a posicionar Buena Ruta com l’agència de viatges especialitzada en autocaravanes de referència al mercat espanyol.

Les accions

  • Establiment del calendari redaccional (essent flexibles per a poder incloure ràpidament continguts relacionats amb l’actualitat).
  • Creació de contingut interessant i divers combinant la informació sobre la pròpia agència, amb informació sobre destinacions i el món de l’autocaravaning.
  • Dirigir-nos d’una manera planera i propera als nostres lectors, transmetent la proximitat i la calidesa que caracteritzen Buena Ruta.
  • Creació del model de post mensual Top 5 recollint els millors post sobre autocaravaning del mes anterior i convertint-se en una finestra al que passa en els blogs d’aficionats a les autocaravanes.

El resultat

Dinamització de la comunitat virtual de Buena Ruta amb un elevat engagement dels seus usuaris que interactuen comentant i divulgant el contingut publicat. Buena Ruta se situa com un referent expert en el sector, obtenint un molt bon posicionament tant en la cerca online com en la percepció de marca dels internautes.

© aQa 2024. All Images Rights Reserved