Campanya de comunicació a TV i cinema – FEHT Tarragona

Any

2017

Client

Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de Tarragona (Espanya).

Serveis aplicats

Comunicació, Publicitat.

El projecte

Campanya de comunicació dirigida al mercat emissor francès amb impacte centrat a la regió de la Bretanya.

El repte

El sector del càmping s’ha transformat de manera considerable en l’última dècada; s’han realitzat grans inversions i s’ha produït una adaptació espectacular a la demanda. Tot això ha donat lloc a un concepte de càmping molt més ampli i modern, oferint des de zones d’acampada fins a bungalous de luxe, passant per terrenys totalment equipats per a autocaravanes, entre d’altres.

Al client francès li agrada passar les seves vacances a l’aire lliure, en família o entre amics, a paratges naturals o a la vora del mar. Els càmpings de la Costa Daurada i de la província de Tarragona estan entre els millors d’Europa per les seves infraestructures, ubicació, serveis i tracte amb el client.

Mitjançant estudis i enquestes, s’ha identificat la Bretanya francesa com a nucli emissor de visitants per als càmpings de la Costa Daurada i de la província de Tarragona i, en conseqüència, s’ha designat com a mercat prioritari tot dissenyant una acció de comunicació d’alt impacte:

  • Zona d’impacte: Bretanya, amb focalització al municipi de Rennes.
  • Canals de comunicació: televisió i sales de cine.
  • Duració de la campanya: 3 setmanes.
  • Temporalització: mesos de març – abril; en època de reserva de les vacances d’estiu.

Les accions

  • Identificació dels mitjans de comunicació que compleixen els requisits establerts dins de l’estratègia marcada i que son els més adequats per a realitzar la campanya.
  • Planificació de la campanya i negociació del dispositiu de comunicació que es posarà en funcionament amb cadascun dels proveïdors.
  • Gestió integral i coordinació de l’execució de la campanya conjuntament amb els mitjans i el client.
  • Monitoratge de les accions i reporting al client.

El resultat

Spots de televisió a la cadena regional France 3 durant les franges horàries del migdia, pre-prime time i prime time, amb una audiència acumulada estimada de més de 6,5 milions de persones.
Spot publicitari a 8 sales de cinema amb més de 16.000 impactes efectuats.

© aQa 2024. All Images Rights Reserved