Presentació ALG a Fitur 2015

Any

2015

Client

Apple Leisure Group (Estats Units)

Serveis aplicats

Comunicació, Relacions Públiques

El projecte

Presentació a inversors i mitjans espanyols, en el marc de la celebració de la fira de turisme FITUR 2015, del grup d’integració vertical nord americà líder en el sector turístic Apple Leisure Group i de la seva cerca d’inversors per continuar amb l’expansió del seu braç hoteler AMResorts a la zona del Carib.

El repte

AMResorts és una empresa de gestió hotelera especialitzada en ressorts de luxe i all inclusive a la zona del Carib, que ha tingut un creixement espectacular en els darrers anys. AMResorts pertany a Apple Leisure Group, el principal grup turístic nord americà al Carib. De fet, 2 de cada 10 turistes nord-americans que visiten la zona ho fan amb Apple Leisure Group. Per poder continuar amb el ritme de creixement continu del nombre d’establiments gestionats per AMResorts, el grup vol incorporar al seu portafoli noves infraestructures hoteleres. Amb aquest objectiu arriben a FITUR 2015, per presentar la companyia i el seu projecte d’expansió hotelera davant d’una audiència seleccionada d’inversors i mitjans especialitzats en la indústria turística i començar així a teixir aliances amb possibles col·laboradors.

Les accions

  • Concepció de l’acció.
  • Convocatòria d’assistents: inversors i mitjans
  • Logística i producció de l’esdeveniment.
  • Treball conjunt amb l’equip d’ALG per elaborar l’eix discursiu de la presentació.
  • Assistència a l’equip d’ALG durant el transcurs de l’esdeveniment.
  • Seguiment i control de l’assistència i atenció al públic.

El resultat

Èxit de convocatòria amb més de mig centenar d’assistents, entre ells representants d’entitats financeres, grups empresarials i grups d’inversió, així com periodistes dels principals mitjans econòmics i turístics de l’Estat.

© aQa 2024. All Images Rights Reserved